Vi på Österskärs Vattensportcenter är passionerade inom vattensport och vi vill dela den passionen med dig! Är du ung, älskar havet/vattnet och är redo att lära dig nya färdigheter? Då är det här din chans!

  Vi erbjuder kurser inom wingfoil, wingskate, e-foil, surfski och lite andra foildiscipliner. Med tiden förändras utbudet av sporter och i framtiden kan det mycket väl tillkomma jollesegling (med foil såklart) och segling med prestandabåtar mm. Dessutom är vi de första och förmodligen de enda i Sverige som erbjuder abonnemang för vattensport.

  Centret är öppet året runt och folk är aktiva på vattnet nästan året runt och under vintern om det är fina isar arrangerar vi kurser i wingskate.

  Vi som driver centret i dag har utövat och jobbat med utbildning av olika vattensporter i över 40 år och älskar att vara ute på vattnet och att dela med oss av passionen för vattensport.

Vem vi söker:

  Unga entusiaster: Vi tror att du är mellan 15-25 år, två kompisar kanske, gärna tjejer då de tyvärr är underrepresenterade i dessa sporter i dagsläget. Och ett stort intresse av att komma in i vattensportvärlden.

  Du får gärna vara van eller intresserad av att hantera sociala medier, skapa engagerade filmer inlägg etc.

  Med största sannolikhet behärskar du inte dessa sporter i dagsläget eftersom de är rätt nya. Oroa dig inte för det. Har du viljan och passionen hjälper vi dig att skaffa tillräcklig kunskap för att kunna föra vidare passionen till våra kunder.

  Vi letar efter personer som är pålitliga, positiva, nyfikna och redo att hjälpa till och på sikt om samarbetet fungerar bra och viljan finns, lära sig att driva företag och ta över delar av driften av centret.