Lär dig Wingfoil

Vi är nu inne på vårt tredje år med WIngfoilkurser. Kurserna utvecklas och förfinas från säsong till säsong. Vid kurserna använder vi båt för att coacha dig på vattnet. Det ger tidseffektiva utbildningar, framförallt för nybörjare då du inte behöver lägga tid på att själv ta dig upp mot vinden igen. Vid de mer avancerade kurserna har du en coach på Wingfoil som seglar nära dig för att direkt kunna visa tekniken. 

WINGFOILKURSER

Wingfoil kurs

NYBÖRJARKURS 

Plats: Österskär

En grundläggande kurs med syfte att du skall kunna fortsätta segla självständigt för vidare utveckling. Du lär dig hantera utrustningen på land och i vattnet.

2h

Max 3 deltagare/instruktör

Pris: 1.600:-

Boka här!


Wingfoil kurs Stockholm

FlLIGHT MODE

Plats: Österskär

När du seglat självständigt ett tag och har bra kontroll på bräda och vinge men inte kommer upp i foilläge är "Flight Mode" kursen perfekt att lägga in. Du lär dig hur du kommer upp i foilläge, hur man pumpar både bräda och segelvingen.

2h

Max 3 deltagare/instruktör

Pris: 1.600:-

Boka här!Wingfoil kurs Wingfoil Jibe

THE JIBE 

Plats: Österskär

När du lärt dig komma upp på foilen och seglar kontrollerat är det dags att lära dig gippa. Du börjar med en healside till toeside gipp där du inte behöver flytta fötterna. 

2h

Max 3 deltagare/instruktör

Pris: 1.600:-

Boka här!Wingfoil kurs wingfoil foot switch

FOOT SWITCH 

Plats: Österskär

För att få den riktiga frihetskänslan i wingfoil bör du lära dig fotarbetet. Låter lättare än vad det är för de flesta. Skynda på din utveckling och lär dig detta så kommer dittt wingande bli mycket roligare.

2h

Max 3 deltagare/instruktör

Pris: 1.600:-

Boka här!wingfoil tack wingfoil kurs wingfoilskola

TACK

Plats: Österskär

Klarar du av de tidigare kursmomenten är det dags att lära dig att slå. Vi fokuserar på två typer av slag, heelside till toeside-slag och toeside till heelside-slag.

2h

Max 3 deltagare/instruktör

Pris: 1.600:-

Boka här!Wingfoil kurs

FOIL BAKOM BÅT 

Plats: Österskär,

Att foila bakom motorbåt är ett perfekt sätt att få in känslan för foilande utan att behöva tänka på vinghantering och vind. Du kan lägga in den som första kurs för att få lite smak på foilandet men mest effektivt är det förmodligen när du seglat ett tag och nästa steg för dig är att komma upp på foilen.

Vi kör kurserna på vardagkvällar då det är lite båttrafik.

Kursen är ca 2 timmar vid 2 deltagare och 1 timma vid en deltagare.

Pris: 1.400:-

Max 2 deltagare/instruktör

Boka här!